Assessor de franquícies

asessor franquicies

Si ets emprenedor i busques incorporar-te a una franquícia en les millors condicions i amb les majors garanties, segurament el nostre assessor de franquícies pot ajudar-te a assolir aquesta fita empresarial.

A través d’un detallat anàlisi del teu perfil d’inversió i en base a tota la documentació de què disposem de més de 2.000 franquícies i oportunitats de negoci a Espanya, t’oferim la possibilitat d’obrir la teva pròpia franquícia gaudint de la màxima rendibilitat i seguretat . El nostre únic objectiu és que la teva inversió sigui el més optimitzada possible en termes de rendibilitat i, per descomptat, de seguretat.

Analitzem el teu perfil d’inversor

Per a això analitzarem el teu perfil d’inversor, no només econòmic i financer sinó també en base a l’àmbit d’activitat que desitgis treballar i en base també a la teva experiència. Finalment obtindrem una selecció de franquícies adequades a aquest perfil i els conceptes de negoci podràs estudiar detenidamente.Abrir 1 franquiciaUna cop presa la decisió d’apostar per un o altre concepte de franquícia, el nostre assessor de franquícia t’ajudarà a negociar les condicions en què et incorporaràs a la mateixa, ja que totes les franquícies no són iguals ni operen de la mateixa manera ni exigeixen les mateixes condicions econòmiques i financeres.

Cal tenir en compte que el contracte de franquícia és el que marcarà la nostra relació amb la central franquiciadora els pròxims cinc, set o fins a deu anys, de manera que hem d’assegurar-signar-los en les millors condicions econòmiques per als nostres interessos, cosa en la qual serà indispensable comptar amb un expert assessor de franquícies.

T’assessorem en la signatura de la teva franquícia i més enllà

No obstant això, la tasca d’assessor de franquícies no acaba aquí. Un cop negociat i signat el contracte de franquícia podrem començar el nostre camí com a franquiciat, però ens caldrà negociar altres aspectes com el de la creació de l’empresa, la recerca del local en què desenvolupem la nostra activitat o l’accés a finançament preferent pota operar a el mercat. I, com no, possibles aspectes a llimar amb el franquiciador una vegada que estiguem opearando amb la nostra franquícia. Per tot això el nostre assessor de franquícia serà el que l’emprenedor necessita.

Si vols més informació sobre el nostre assessor de franquícies omple el següent formulari i us respondrem en breu.