MAXI DIEZ

Calle Calvario, 239, 14920 Aguilar de la Frontera, Córdoba, España

Mar 31

A partir de 15.850 Euros

103

Luis Miguel Ruiz

Moda i complements d'home i dona a preu únic de 10 Euros

Contactar amb la Franquícia

Classified Descripción

La franquícia MAXI DEU – TOT A 10 € és un nou concepte de venda al públic de preu únic destinat a la venda de roba i complements tant per a l’home com per la dona, centrat en dos novetats bàsiques: modernitat i qualitat / preu. Això ens ha portat a crear un establiment on tots els productes són venuts a un mateix preu: deu euros sense excepcions.

El client que acudeix als nostres establiments ho fa per obtenir un producte avantatjós i modern, un artí¬culo diferent que canvia constantment per poder así¬ presentar un nou gènere adaptat a les noves tendències i sobretot a les necessitats i requeriments dels nostres clients, que a causa dels nous canvis soferts diàriament a la economí¬a han variat considerablement les seves preferències en el moment de destinar diners per vestir-se o fer un regal.

Avantatges de la franquícia Maxi Deu

La franquícia MAXI DEU – TOT A 10 € posseeix una plantilla especialitzada en muntatge de botigues acabades per a la seva obertura. El valor afegit a més, és que no cobra ni royalties ni despeses en publicitat, constituint-se, per tant, en una franquícia de baix cost. La nostra cadena es basa en un concepte diferent de les altres franquícies, és una oportunitat per a emprenedors que volen invertir en un negoci d’alta rendibilitat i amb uns beneficis immediats.

La franquícia MAXI DEU – TOT A 10 € també permet adaptar comerços de moda en situació de crisi perquè passin a ser negocis rendibles amb una inversió mí¬nima. Así¬, aquesta franquícia de preu únic transforma el local, amb un canvi d’estètica del mateix, a més de incorporant al mateix tota la nostra mercaderia i el nostre atractiu model de negoci.

No n’hi ha

No hi ha

No hi ha

Des 35 m2

3 anys

Etiquetado en Franquícies de baixa inversió

Añadir un Mensaje

Your Rating for this listing: