Franquícies sense local

Les franquícies sense local són aquelles que no necessiten un establiment per al funcionament del negoci. Aquest tipus de franquícies solen estar molt enfocades en els serveis ja que no necessiten mostrar el producte que comercialitzen, però també és una opció per a aquelles franquícies en què el producte es comercialitza per altres canals menys tradicionals com la venda telefònica o la venda piramidal.

Els costos del local sol ser un de les majors partides a les que un franquiciat ha de fer front quan comença a operar amb una franquícia, de manera que les franquícies sense local sol ser una opció interessant per a aquells emprenedors el capital inicial és limitat. Una petita oficina, i un telèfon mòbil és el que es necessita pota poder posar en marxa un negoci d’aquestes característiques.

Existeixen molts tipus de franquícies sense local com les purament comercials (venda de producte), però també algunes franquícies que ofereixen serveis a domicili, assessories, algunes de salut o fins i tot de neteja.

Apologies, but no results were found for the requested archive.